About Jess (NL)

This post is also available in: enEnglish

Hi!

Mijn naam is Jessica Scheper (Jess) en ik ben een schrijver, surfer en yogi uit Den Haag.

Ik doe 3 dingen:

Copywriting

Ik heb me gespecialiseerd in het creëren van inspirerende blog posts en artikelen op het gebied van gezondheid, reizen en lifestyle. 

Copywriting voorbeelden in het Nederlands

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd aan de Faculteit der Letteren (Universiteit van Leiden, Bachelor of Arts) en de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (Universiteit van Amsterdam, Master of Science – Cum Laude).

Tijdens mijn studie hield ik me bezig met duurzaamheid, internationale betrekkingen en communicatie. Ik wilde iets betekenen voor de wereld, creatief bezig zijn en mensen helpen.

Na mijn afstuderen in 2010 heb ik voor verschillende NGO’s gewerkt in online communicatie en heb ik ervaring opgedaan in (SEO) tekstschrijven, bloggen, creatief (wervend) schrijven, vertaling, redactie en social media management.

Dromen najagen

Toen kwam in 2014 een grote droom uit. Ik ging op wereldreis! Ik heb olifanten verzorgd in Thailand, de langste golf gesurfd van Midden-Amerika, op onbewoonde eilanden overnacht in de Filipijnen en de liefste mensen ontmoet op Samoa. Uiteindelijk ben ik mijn hart verloren op Bali.

Op Bali ontdekte ik dat ik andere dromen ook waar kon maken.

Na het afronden van een yoga opleiding op Bali, besloot ik om surf & yoga retreats voor vrouwen te organiseren. Het afgelopen jaar heb ik 5 succesvolle retreats georganiseerd in Nederland en op Bali.

Daarnaast blijf ik gek op schrijven en werk ik met veel plezier als freelance copywriter. Mijn werk is onder andere gepubliceerd op de websites van 30DayBlogChallenge, StartUpMindset, VitaalGezond, ILoveMelbourneTours, wikiHow, Girlscene en de DeBetereWereld.

Mensen die hun hart volgen en die hun dromen waarmaken, inspireren me.

Jij doet dat ook. Daarom ben je hier, toch?

Ik draag daar graag een steentje aan bij!

Waar kan ik jou bij helpen?